1 Mart 2011 Salı

Kutlama

Dün de size bahsetmiş olduğum gibi Groupama ve Dubai sigorta acentesi olan erkek kardeşimin (http://www.sigortacimiz.net/) yeni aldığı iş yerini görmeye gittik ve aile içinde küçük bir kutlama yaptık. Bu güzel gün için anasonlu balkabaklı kekimin yanısıra sabah erkenden kalkıp  kardeşimin işlerine uğur getirmesi için uğur böcekli kanepeler yaptım. Yapılışı çok kolay olduğu için tarifesini vermeyi gerek görmedim ama hoş bir sunumu olduğu için sizinle fotoğrafları paylaşmak istedim.


 

Anasonlu balkabaklı kekimi de çok beğendiler, özellikle canım babam öve öve bitiremedi =) Kekimi götürmek için ise Eminönü'nden aldığım şeffaf kek kalıbını kullandım. Kullanımı çok pratik. Size de tavsiye ederim. Her boyunu bulabilirsiniz, benimki kekime göre biraz büyük kaldı.

  

 Kızımın, dayısı için İtalya'dan getirdiği Martini Spumante'yi aşağıda sizinle paylaştığım manzara eşliğinde yudumlayarak kutlamamıza devam ettik..




 Son olarak da ekstra tatlı niyetine kardeşimin oğlu, kara karıncamızı yedik =)




7 yorum:

  1. kutlama harika gözüküyor. keske bende olabilseydim. minik minnoşumda herzamanki gibi cirkin ama cok tatlı (:

    YanıtlaSil
  2. Manzara şahane,keyifiniz bol olsun...

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Allah utandırmasın bol rızık versin canım..Kutlamanız tam olmuş Martini Spumante eşliğinde..Rafaello'ları da unutmamışsınız..Bilirsin ağzının tadını bilirsinnn..))

    Karınca kapmış böreği baksana..))Maşallah maşallah..Güler nerde,hiç sesi çıkmıyor..Hemen ona da bir blog kuralım şeker..)

    Öpüyorum seni ve Orkide'ciğimi..Çolgın modacımız da keşke aranızda olsaydı..(

    YanıtlaSil
  4. Güleser hanımcığım kutlama ha
    rika geçmiş.Ellerinizden çıkan
    kek beğenilmeyecek gibi değil.
    Peçetelik bloğumu izlemeye al
    mışsınız:)))Yemek bloğumada beklerim sevgiler...
    http://deryayla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Güleser ablacığım uğur böcekleri gerçekten çok sempatik :)Kekin de gerçekten çok değişik geliyor kulağa merak edilmeyecek gibi değil. Kardeşinin yeni yeri hayırlı olsun umarım işleri bol olur. Minik karıncanız da pek şekermiş gerçekten tam yemelik :) Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum...Harika kanepeler, harika manzara harika kek daha ne olsun herşey süper görünüyor...Yeni iş yerini bende kutluyorum hayırlısı olsun...
    Sevgiler...


    www.gonuluncelezzetler.com

    YanıtlaSil
  7. kanepelerebayıldım çok şirinler ellerinize sağlık.blogunuz hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil